Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Απόψε η μεγάλη συναυλία


Κοσμοσυρροή στην Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία των U2 που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αδιάθετα τα ακριβά εισιτήρια. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς από και προς το ΟΑΚΑ.

Είναι γεγονός. Οι φίλοι των U2 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:30 και ο Μπόνο και η παρέα του θα ανέβουν στη σκηνή περίπου ένα τέταρτο πριν τις 10 το βράδυ.

Χιλιάδες κόσμου ήρθαν στην Αθήνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό σόου και να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της μπάντας από το Δουβλίνο.

Οι U2 είχαν έρθει ξανά στην Ελλάδα πριν 13 χρόνια, δίνοντας μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Τώρα, και στο πλαίσιο της διετούς περιοδείας του συγκροτήματος ανά τον κόσμο, υπό τον τίτλο "360 μοίρες", ήρθε η σειρά της Αθήνας.

Το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακό, με χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, φουτουριστικά εφέ, γιγαντοοθόνες και ό,τι άλλο επιφυλάσσεται, ως έκπληξη, για το κοινό των Ιρλανδών σταρ της ροκ.

Η προπώληση των εισιτηρίων είχε αρχίσει στις 2 Νοεμβρίου πέρσι και όσοι έσπευσαν να προμηθευτούν εγκαίρως το μαγικό χαρτάκι, απεδείχθη ότι ορθώς έπραξαν.

Τα φτηνά εισιτήρια εξαντλήθηκαν τους πρώτους μήνες σε αντίθεση με τα ακριβά των 162 και 330 ευρώ, σε διακεκριμένες θέσεις, τα οποία έμειναν αδιάθετα ως την τελευταία στιγμή.

Για τη διευκόλυνση του κοινού, ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ και Μετρό ανακοίνωσαν από προχθές πύκνωση των δρομολογίων τους , καθώς τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ δεν θα λειτουργήσουν, παρά μόνον για μερικά εξουσιοδοτημένα αυτοκίνητα και η μετάβαση στο στάδιο με μαζικά μέσα μεταφοράς θα είναι η καλύτερη επιλογή μετακίνησης.



Πηγή:news247.gr