Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δεσμευτικές προσφορές από Ιατρικό-Ιασώ


Για το Ερρίκος Ντυνάν

Το Ιασώ και το Ιατρικό υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για την ανάληψη του management του Ερρίκος Ντυνάν, καθώς ο τρίτος υποψήφιος, η Euromedica που είχε περάσει και αυτή στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού, αποχώρησε από την διαδικασία.

Οι δύο προσφορές αποσφραγίσθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου ενώπιον του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, Α. Μαρτίνη ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει ότι οι δύο προσφορές είναι «ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες»

«Από την πρώτη ανάγνωση των οικονομικών προσφορών κρίνεται ότι και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες» αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση του κ. Μαρτίνη.

Ο τελικός ανάδοχος θα ανακοινωθεί εντός του Οκτωβρίου ωστόσο ο πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης του διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου εξαιτίας ενδιαφέροντος που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες από επενδυτικά κεφάλαια και οίκους του εξωτερικού.

Ειδικότερα η δήλωση Μαρτίνη αναφέρει χαρακτηριστικά «Τυχόν μικρή παράταση (σ. σ. στην ανάδειξη αναδόχου) θα σχετίζεται με την υποχρέωσή μου να εκτιμήσω το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε τις τελευταίες ημέρες από επενδυτικά κεφάλαια και οίκους του εξωτερικού».

Πρόκειται για δήλωση που εγείρει ερωτήματα καθώς υπάρχει μια εν εξελίξει διαδικασία υποβολής δημόσιας προσφοράς.


Πηγή: www.newsbeast.gr