Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Soladey: Η Ηλιακή Οδοντόβουρτσα


Ξεχνάτε τις κλασσικές οδοντόβουρτσες, το βούρτσισμα και την οδοντόπαστα! Η Ιαπωνική εταιρία Shiken ψάχνει για 120 έφηβους για να δοκιμάσει την νέα της Soladey-J3X, μια οδοντόβουρτσα που λειτουργεί μετατρέποντας ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρόνια, που μεταφέρονται στα δόντια μέσω μεταλλικής βούρτσας στην επαφή με τα δόντια.
Τα ηλεκτρόνια αντιδρούν με τα οξέα στο σάλιο και ξεκινούν μια χημική αντίδραση που σκοτώνει πλάκα και βακτήρια ισάξια (και σε επόμενες γενεές καλύτερα) από την παραδοσιακή οδοντόπαστα!
Λαθάκια που έχουμε παρατηρήσει:
Πρώτα από όλα είναι ηλιακή.. που στις περιοχές μας δεν θα είναι πρόβλημα αλλά σε χώρες με λιγότερη ηλιοφάνεια πολλοί θα αναγκαστούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους στον κήπο..
Μισή η χάρη του βουρτσίσματος είναι η φρέσκια αναπνοή.. ίσως με την νέα οδοντόβουρτσα μπορείς να μασήσεις κάνα δυο φυλλαράκια δυόσμο μετά την ηλεκτρική απολύμανση για φρεσκάδα!
Στο τέλος της ημέρας μας λένε πως πλένουμε τα δόντια περνώντας τους ρεύμα..  πάω να γλύψω μια μπαταρία και να σας πως πόσο καλό είναι το αποτέλεσμα!

Πηγή: www.queuesquared.com