Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Οι χειρότερες εφευρέσεις του 20ου αιώνα... Γιατί δεν «έπιασαν» άραγε;Στα μέσα του περασμένου αιώνα κάποιοι άνθρωποι με όραμα, που έβλεπαν πολύ μπροστά έκαναν τις ακόλουθες εφευρέσεις. Το γιατί απέτυχαν παταγωδώς μάλλον δεν είναι σοβαρό ερώτημα... Η βασική απορία πρέπει να είναι «μα, πως τους ήρθε;»

Η ιπτάμενη πλατφόρμα ήταν ένα σχέδιο του Αμερικάνικου στρατού που τελικά φάνηκε χρήσιμο μόνο στον... Γκομπλιν, τον καλλικατζαρόμορφο εχθρό του Spiderman.


Ένα φιλόδοξο σχέδιο ώστε να σταματήσουν να ζευγάρια να μαλώνουν για το ποιος θα έχει αγκαλιά το παιδί.To 1948 κάποιος θεώρησε πολύ φυσιολογικό να φοράει το κοστουμάκι του και να κάνει μία βόλτα μέσα στην λίμνη πάνω σε  μηχανοκίνητη σανίδα...Και μιας και το σέρφινγκ κοστουμαρισμένων στην λίμνη δεν έπιασε, είπαν να δοκιμάσουν το σκι κοστουμαρισμένων στην λίμνη!Για τις γυναίκες που δεν ήθελαν να χαλάνε το μακιγιάζ τους κατά την ώρα του ντους!Πατέντα για να βγάζουν οι γονείς το μωρό να πάρει αέρα χωρίς κίνδυνο.Αυτό το τερατούργημα προοριζόταν για αυτόματος τηλεφωνητής!Πίπα... just the two of us. Ένα ζευγάρι, ένα τσιγάρο. ίσως φανεί χρήσιμη τώρα με την ακρίβεια...Ένα πακέτο τσιγάρα με μία τζούρα. Ιδανικό σήμερα για την επανάσταση ενάντια στα αντικαπνιστικά μέτρα. 


Πηγή: www.newsbeast.gr