Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Καρατζαφέρης: "Δίνω το σπίτι μου στο ΔΝΤ για να μείνει"

Το σπίτι του 250 τετραγωνικών με θέα τη θάλασσα επιθυμεί να παραχωρήσει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης για να μείνουν οι εκπρόσωποι της τρόικας, όπως δήλωσε ο ίδιος το Σάββατο (30/10).


Πιο συγκεκριμένα, o κ. Καρατζαφέρης με την ανωτέρω δήλωση σχολίασε το ενοίκιο που δίνουν μέλη της τρόικας για ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που αγγίζει τα 9.100 ευρώ.


"Διάβασα στον Τύπο ότι ο Επικεφαλής του κλιμακίου του Δ.Ν.Τ. που βρίσκεται στην Ελλάδα πήγε να νοικιάσει διαμέρισμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δίπλα στου Άκη Τσοχατζόπουλου για να σας δώσω το στίγμα, με 9.100 ευρώ το μήνα ενοίκιο", είπε ο κ. Καρατζαφέρης.


Ο ίδιος πρότεινε να νοικιάσουν το δικό του σπίτι με την προϋπόθεση πως το ποσό των 9.100 ευρώ θα δοθεί στο Ταμείο της Βουλής για το δημόσιο χρέος."Προς τον Αξιότιμο Εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., για όσο χρόνο μείνει στην Ελλάδα, που ευχή μας είναι να είναι ο ελάχιστος δυνατός, του προσφέρω στην παραλιακή ζώνη διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους.


Τον προσκαλώ δε, να έρθει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του να δει την ποιότητα της προσφοράς. 


Πιστεύω λοιπόν ότι η προσφορά μου θα γίνει αποδεκτή και θα πάψει όλη αυτή η προκλητική διαδικασία", κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.