Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ...

Δεν θα σχολιάσουμε τα διαιτητικά λάθη που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στο χτεσινό ντέρμπυ καθώς αυτό δεν είναι νέο φαινόμενο... Αλλα, 


Κύριε Μαρινάκη είστε πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου...


Διαβάστε τις δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακου: 



«Ειπώθηκαν πάρα πολλά. Η υποδοχή ήταν υποδειγματική. Οι άνθρωποι που ήταν παρών τους παράγοντες του Παναθηναϊκού. Διδάξαμε αρχές, ήθη έχουμε κάνει αγώνα για τη βία στα γήπεδα. Η αποστολή έφτασε χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Κέρδισε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είδαμε φάσεις γκολ.

Όταν έληξε το παιχνίδι κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες.

Αντί να δω το κ. Σισέ, να υποφέρει, τον είδα να λέει ότι θέλει να φύγει. Αν θέλει, μπορεί, χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να αποχωρήσει.
Αυτή, ήταν πεντακάθαρη νίκη. Η ομάδα έπρεπε να προηγείται με 3-0 και το σκορ ήταν 2-1. Χάρηκα για τη νίκη της ομάδας μου, Είναι μεγάλη χαρά να κερδίζεις στο 92'.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Όλα όσα συζητιούνται είναι
δικαιολογίες.

Αυτή είναι η αλήθεια.
Στον Ολυμπιακό έχουμε κάνει προσπάθεια για τη βία στα γήπεδα.

Αν οι Παναθηναϊκοί έχουν να πουν ότι οι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο, εγώ ξέρω πως οι φίλαθλοι πανηγύρισαν για τη νίκη της ομάδας τους και τη κατάκτηση ενός τίτλου.

Εγώ δεν έχω δει φιλάθλους να επιτίθενται. Αν τα δω αργότερα, τα καταδικάζω.
Όσα παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί, θα γίνουν και χαρούμενα»...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Το σχόλιο του odontantiodontos:Εμετός "κύριε" Μαρινάκη... Εμετός... Μετά τις δηλώσεις σας χτες βράδυ στο μοναστηράκι 30 ανεγκέφαλα ζώα οπαδοί του Παναθηναικού μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού και τον άφησαν αιμόφυρτο... Νιώθετε καθόλου υπεύθυνος;;;