Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στα 100 με πούρα και ουίσκι

Έχει βρει το κλειδί για την μακροζωία. Είναι ο Άρθουρ που για να γιορτάσει τα εκατοστά γενέθλια του κέρασε τα... παιδιά του και τους φίλους του σε τοπική παμπ της Σούφολκ πίνοντας πέντε ποτηράκια παραπάνω!

Ο Αρθουρ έχει καπνίσει τον Αμαζόνιο και έχει πιει όλο το ουίσκι της νήσου Μαν αλλά αντέχει ακόμα. Και πώς να μην αντέξει; Το 1940 ανατινάχτηκε μια χειροβομβίδα δίπλα του και επέζησε.

Συνταξιούχος πλέον απολαμβάνει καθημερινά τα πούρα του και πίνει το αγαπημένο του ουίσκι Macallan single malt.
Ο 62χρονος γιος του Πέτερ υπολογίζει ότι ο πατέρας του έχει καπνίσει τουλάχιστον 300.000 τσιγάρα και έχει καταναλώσει περισσότερα από 900 μπουκάλια ουίσκι.

Ο περήφανος Άρθουρ καπνίζει από τα 20 του ασταμάτητα και πριν πάει για ύπνο πάντα πίνει ένα ποτηράκι ουίσκι.

ο Άρθουρ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στη Βρετανική Σάν όπου δήλωσε "Όταν με ρωτάνε πιο είναι το μυστικό της μακροζωίας απαντώ. Κάντε ότι θέλετε. Εγώ καπνίζω και πίνω από τα 20 μου."
Ο Πίτερ δήλωσε για τον πατέρα του « Τώρα καπνίζει μόνο πέντε με έξι τσιγάρα την ημέρα. Συνήθως τα πρωινά ανάβει την πίπα του.» και συμπληρώνει "Ο πατέρας μου είχε μια δύσκολη και σκληρή ζωή. Έμεινε ορφανός σε μικρή ηλικία."

Έζησε τα παιδικά του χρόνια στον Καναδά. Επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία το 1940 για να καταταγεί στο στρατό και να πολεμήσει τους Ναζί κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Άρθουρ είσαι ογκόλιθος…



Πηγή: apokalipsi-gr.blogspot.com