Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Μουρίνιο: «Κορυφαίος σύλλογος ο ΠΑΟ»

Στον Νικολαΐδη έστειλε χαιρετίσματα ο «Special One»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε συζήτηση που είχε με τον Νίκο Νιόπλια στο περιθώριο του φόρουμ προπονητών της UEFA. Ο Πορτογάλος δεν ξεχνά πως είχε αντιμετωπίσει πριν από δύο χρόνια τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν νικήσει την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο. Επίσης, ο 47χρονος τεχνικός είπε στον Μακεδόνα προπονητή να δώσει χαιρετίσματα στον Ντέμη Νικολαΐδη!

Μόλις ο «Special One» άκουσε ότι ο Νιόπλιας είναι προπονητής του «τριφυλλιού», είπε: «Είναι κορυφαίος σύλλογος. Εχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό και πρόσφατα πριν από δύο χρόνια». Στη συνέχεια, ο κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο θυμήθηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ: «Εχω και φίλους στην Ελλάδα. Δώσε χαιρετίσματα στον Ντέμη. Είμαστε φίλοι και τα λέμε».


Από την πλευρά του, ο Νιόπλιας αιφνιδίασε τον Μουρίνιο όταν του είπε ότι ήταν συμπαίκτες με έναν παίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Και εσύ να δώσεις χαιρετίσματα σε έναν πρώην συμπαίκτη μου, που τον έχεις παίκτη. Τον Ντιαρά». Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε έκπληκτος από το γεγονός ότι ο μέσος από το Μάλι υπήρξε συμπαίκτης με τον 45χρονο τεχνικό.



Πηγή: sport-fm