Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Καταγγελία για προσπάθεια νοθείας από την ΔΑΠ Οδοντιατρικής Αθήνας .

Καταγγελία από μέλη του ΣΦΟΑ για προσπάθεια νοθείας από την πλευρά της ΔΑΠ . Διαβάστε το κείμενο που μας έστειλαν . Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεσή μας .
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κ.ΕΦ.ΕΕ

ΣΗΜΕΡΑ 17/05/11 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ
Σ.Φ.Ο.Α ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ VOLCANO ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ VOLCANO ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Φ.ΟΑ.


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ,ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΌΤΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΡΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ Σ.Φ.Ο.Α,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟΥ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΥΠΩΘΕΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ <ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΙΕΣ>
Η ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Ο.Α ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-11.ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 18/05/11 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η Π.Α.Σ.Π ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Ο.Α ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Η Κ.Ε.Φ.ΕΕ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΉ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗ ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.


ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ Δ.Α.Π Ν.Δ.Φ.Κ

Πηγή: dentalists.blogspot.com