Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Γκρουπ στο Facebook για την άρση της ασυλίας των βουλευτών! Αυξάνονται καθημερινά τα μέλη του

Στις 47.072 ανέρχονται τα μέλη του γκρουπ «Υπογράφουμε για την άρση της βουλευτικής ασυλίας» το οποίο έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικούς μήνες στο Facebook. 

Το γκρουπ έφτιαξε μια ομάδα 6 παιδιών, που έχουν σαν μοναδικό αίτημα τη δικαιοσύνη, την ισονομία και την ισότητα για τη χώρα μας.


Η αίτηση για άρση της βουλευτικής ασυλίας συντάχθηκε και ανέβηκε στο www.gopetion.com όπου εκεί οι δημιουργοί της ευελπιστούν ότι θα συγκεντρώσουν αρκετές υπογραφές για να πετύχουν το στόχο τους. Η ομάδα των δημιουργών δηλώνει ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και δεν έχει κανένα όφελος από την αίτηση και το γκρουπ. 

Τα μέλη του γκρουπ απασχολούν κυρίως τα τελευταία γεγονότα στην Αθήνα, «ανεβάζουν» συχνά δημοσιεύματα του Τύπου με τις εξελίξεις στην Αθήνα, τους Αγανακτισμένους, αλλά και τη βία της αστυνομίας στα τελευταία επεισόδια στο Σύνταγμα.

«Αρχίστε να post-άρετε μαζικά σε άλλες ευρωπαϊκές σελίδες που έχουν δημιουργηθεί για τους ίδιους λόγους. Να τους δείξουμε την συμπαράσταση μας και να ζητήσουμε την δικιά τους. Ο Αγώνας είναι ένας και είναι ΠΑΝΤΟΥ! Πρέπει να γιγαντώσουμε την αγανάκτηση σε όλο τον κόσμο. Από άκρη σε άκρη... Η απάντηση στην Παγκοσμιοποίηση είναι ένα Παγκόσμιο Κίνημα» λέει ένα από τα μέλη του γκρουπ.
 





Πηγή: sarotiko.blogspot.com