Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ BLOGGER Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εισαγγελική πρόσκληση στο κατοχικά για ερεύνα στο θέμα του άρθρου "Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?"

Άλλος προκαλεί άλλον ψάχνουν!!

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ενώ έχουμε αναρτήσει το άρθρο με πηγή από που το πήραμε , ενώ έχει έρθει απάντηση του γράφοντος προκαλώντας κυβέρνηση και νομοθέτες να τον μηνύσουν !! Δείτε εδώ

 http://katohika.blogspot.com/2011/03/25-2011-2.html
Εμείς καλούμαστε να δώσουμε ανωμοτί κατάθεση!!!!
Παραλάβαμε αυτό.......ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ katohika.blogspot.com

Καλείστε ως διαχειριστής του ιστότοπου katohika.blogspot.com, την 14η του μήνα Μαρτίου του έτους 2011 και ώρα 10:00, όπως εμφανιστείτε ενώπιον μας, στην έδρα της Υπηρεσίας [Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος], η οποία ευρίσκεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Λ. Αλεξάνδρας αρ. 173, 13ος όροφος, τηλ. 210-6476464 για να παράσχετε εξηγήσεις και εξεταστείτε ανωμοτί, κατ΄ άρθρο 31 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Υπηρεσία μας, δυνάμει της υπ΄ αριθμ. Φ2011/1002 από 10-03-2011 παραγγελίας Κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, φωτοαντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται, για αναζήτηση πλημμελημάτων και ειδικότερα για παραβάσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων και φημών (άρθρο 191 παρ.1 Π.Κ.). Σε περίπτωση που το σχόλιο το έχει αναρτήσει χρήστης ο οποίος είχε δικαίωμα πρόσβασης στην ιστοσελίδα σας, παρακαλούμε, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική παραγγελία και κατ΄ εφαρμογή των υπ’ αριθμ. 9 και 12 Γνωμοδοτήσεων της Εισαγγελίας του Άρειου Πάγου, όπως μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του χρήστη (ip διεύθυνση, ημερομηνία, ώρα και time zone) που προέβηκε στο ιστολόγιο (blog) του διαδικτυακού τόπου katohika.blogspot.com, στην ανάρτηση του ακόλουθου δημοσιεύματος:
· Πέμπτη 9 Μαρτίου, αναρτήθηκε δημοσίευμα στη ηλεκτρονική διεύθυνση “http://katohika.blogspot.com/2011/03/25-2011.html” με τίτλο «Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?»
Σας γνωστοποιούμε ότι στην περίπτωση που δεν συμμορφωθείτε με τα αιτούμενα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών θα εφαρμοστούν τα νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις της Νομοθεσίας μας αλλά και των Διεθνών Νομικών Κανόνων.

KANTE SHARE ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πηγή: ksipnistere.blogspot.com